• סיפור הקונדילומה של רועי

    רועי הוא בחור תל אביבי צעיר שהתמודד בהצלחה עם מקרה של קונדילומה ברמת חומרה בינונית.
    בהחלטה לא קלה הוא החליט לפתוח את סיפורו כדי לעזור לבנים ולבנות שמתמודדים עם מקרים דומים, ולהראות להם שהם לא לבד.
    להמשך הסיפור של רועי לחצו כאן

  • צור קשר

    מאות אנשים בישראל - נשים וגברים סובלים מיבלות באיבר המין מידי שנה. צרו קשר עם מרפאתו של ד"ר וקסלר בטופס מימין, והתחילו לטפל עוד היום.

    להמשך...

  • פפילומה

    פפילומה היא מחלת המין הנפוצה ביותר בעולם המערבי בימינו. נגיף הפפילומה פוגע פעם אחת לפחות בכ-80% מהאוכלוסיה, נשים וגברים כאחד, עד גיל 60.

    להמשך...

צור קשר

טלפון במרפאה: 03-6956867

כתובת המרפאה של ד"ר וקסלר

רח' ברוריה 7 / יגאל אלון 157 תל-אביב

טופס לקביעת תורים

לקביעת תור במרפאתו של ד"ר וקסלר יש למלא את
הטופס הבא ומנהלת המרפאה תיצור איתכם קשר.

שם או כינוי (חובה)

טלפון חובה

דואר אלקטרוני

נושא

ההודעה שלך

יש לכם שאלה ? כתבו לנו ותקבלו תשובה אישית בדוא"ל מהרופא

(אפשר שם בדוי)

(לא יוצג באתר)

(חובה)

קראתי והסכמתי לתנאי השימוש

239 שאלות בנושא צור קשר

  1. שלום,

    אני בת 38, 3 ילדים , גרושה.
    נטלתי היום את הזריקה הראשונה של החיסון נגד וירוס הפפילומה.

    1. כפי שציינתי, אני בת 38 והמרשם שלי היה ל Gardasil 9 ועכשיו קראתי שבגילי אמורים לקחת את ה Gardasil 4, עד כמה זה בעייתי?

    2. האם אני אמורה לקחת 2 או 3 מנות? כל אחד אמר לי משהו אחר

    תודה

  2. אהלן,
    שואל שוב כי לא הבנתי עד הסוף את התשובה.
    כתבת שהקשר בין hpv לסרטן הוכח אם ישנם נגעי קונדילומה ובתלות בזמן שנושאים את נגיף הhpv וברמת אלימות שלו.
    השאלה שלי היא האם ביינתן מצב שלקחתי חיסון וזה גרם להעלמות מוחלטת של הנגעים, האם במצב הזה אני נחשב בסיכון גבוה לפתח סרטן?

    שלום,
    כתבת שהקשר בין hpv לסרטן הוכח ללא קשר הכרחי אם ישנם נגעי קונדילומה
    השאלה שלי היא האם ביינתן מצב שלקחתי חיסון וזה גרם להעלמות מוחלטת של הנגעים, ? = החיסון אינו גורם להיעלמות הנגעים.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  3. אהלן,
    הבנתי שיש קשר בין כמה סוגי סרטן לבין נגיף hpv.
    האם הקשר הזה הוכח אך ורק עם hpv פעיל, כלומר עם נגעי קונדילומה?
    או שמא ברגע שקיבלת פעם אחת hpv, אתה בסיכון מוגבר לחלות בכמה סוגי הסרטן הללו לשארית חייך?
    אני לדוגמא אובחנתי עם קונדילומה והיא נעלמה אחרי שלקחתי את החיסון- האם אני נמצא בסיכון מוגבר לחלות בכמה סוגי סרטן שנמצא בינם לhpv קשר או שברגע שנעלמו גידולי הקונדילומה, נעלם גם הסיכון המוגבר?
    תודה רבה!

    שלום,
    הקשר הזה הוכח עם זיהום hpv וגם בשכיחות נמוכה יותר עם נגעי קונדילומה
    הסיכון קיים ככל שנושאים את נגיפי HPV יותר זמן וככל שהזן אלים יותר.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  4. היי, יצאתי ביוזמה לפתוח קבוצה בווטסאפ שכל אחד יוכל להיכנס אליה לתמיכה חברית בנושא.
    אשמח אם תפרסם את הקישור לקבוצה כדי שלכולם יהיה דרך להתמודד נפשית עם מה שעובר עליהם:
    https://chat.whatsapp.com/CBunVo10qDQBlaYHVeHj86

  5. Pcr הגיב:

    שלום, אני גבר בן 23, מופיעות לי קונדילומות כבר 9 חודשים, השאלות שלי הן:
    1. קראתי באתר באינטרנט שלהתגלח באזור איבר המין עם סכין גילוח עלול להגביר את התופעה, זה נכון?
    2. האם יש משהו בחיי היום-יום שאפשר לעשות כדי להאט את המחלה מעבר לטיפול הרפואי? (זאת אומרת, לשטוף יותר את האזור, לא להשתמש במים חמים/קרים על המקום, לא לגעת וכו').
    3. כשהייתי אצל רופא עור הוא אמר לי שאין PCR לגברים ושזאת בדיקה שעושים לנשים בנרתיק, יש כזה דבר גם לגברים? אם כן איפה אני יכול לעשות?
    4. לעשות חיסון פפילומה אחרי שהתפתחה המחלה ישפיע גם על זירוז סילוק המחלה מהגוף? (מעבר לזה שזה מגן משאר סוגי הפפילומה)

    שלום,
    1. קראתי באתר באינטרנט שלהתגלח באזור איבר המין עם סכין גילוח עלול להגביר את התופעה, זה נכון?= לא
    2. האם יש משהו בחיי היום-יום שאפשר לעשות כדי להאט את המחלה מעבר לטיפול הרפואי? = לא לעשן, להרתיח לבנים ומגבות.
    3. כשהייתי אצל רופא עור הוא אמר לי שאין PCR לגברים ושזאת בדיקה שעושים לנשים בנרתיק, יש כזה דבר גם לגברים? = כמובן שכן
    אם כן איפה אני יכול לעשות?= למשל דרכנו
    4. לעשות חיסון פפילומה אחרי שהתפתחה המחלה ישפיע גם על זירוז סילוק המחלה מהגוף?= לא ולא

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  6. שלום אודה לעזרתך,
    בחודש 10.2019 הפסקתי גלולות לאחר 5 שנים רצופות והמחזור היה תקין ובא כל חודש בחודשו במדויק,
    בחודש 1.2020 עברתי קוניזציה וגם לאחר הקוניזציה המחזור המשיך להתמיד ולהגיע,
    בחודש מרץ האחרון המחזור איחר לי בשמונה ימים, היתי בביקור במרפאה נאמר לי כי הכל תקין ואני צריכה לקבל מחזור ואכן כך קרה,
    אך המחזור הבא כבר איחר ב22 ימים וכמובן שהייתי במרפאה גם כן ונאמר כי הכל תקין,
    אבל שבוע וחצי כמעט שבועיים לאחר סיום המחזור התחלתי לדמם,
    דימום חלש, (סליחה על התיאור) רק בניגוב ועם אני לוקחת טמפון למשך 24 שעות אולי מתמלא כחצי ואפילו פחות כבר 8 ימים אני ככה,
    וגם היום הייתי אצל הרופא ונאמר לי כי הכל תקין (עדיין מדממת) הרופא אמר כי אינו רואה מקור דימום והוא חושב שזה הסוף, רק שזה לא ניראה ככה זה עדיין אדום בהיר לא הוחלף צבעו של הדם, חשוב לומר שאין לי כאב כלל!

    אודה לעזרתך להבין מהיכן זה נובע והאם יש אפשרות טיפול בנושא אני דיי חוששת ודיי מובכת..

    תודה וסליחה על התיאורים.

    שלום,
    ניתן לנסות לעזור רק אחרי בדיקת קולפוסקופיה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  7. היי, יצאתי עם מישהו שהופיעו לו נגעים של וירוס הפפילומה, לאחר שהתגלה כי יש לו קונדולימות נפרדנו כי לא הייתה תמיכה והבנה בנושא . עשיתי בדיקת פאפ והופיע לי זן 39 . בבדיקת קולפוסקופיה, הבדיקה יצאה תקינה ללא נגעים . נבדקתי גם אצל רופא אף אוזן גרון ושוב למזלי הבדיקה יצאה תקינה והגרון שלי נקי . הרופאה המליצה לי להתחסן וכבר הפסקתי לקבל 2 מנות .
    הכרתי מישהו חדש ואני מאוד חוששת לקיים איתו מין אוראלי , האם מותר לי לקיים מין אוראלי ? כי החיסון גרדסיל 9 אין את זן 39 .. כך שמפחיד אותי לחשוב שגם אם הוא יתחסן לא תהיה לו הגנה מפני הזן הספציפי הזה . תודה רבה רבה על העזרה

    שלום,
    האם מותר לי לקיים מין אוראלי ?= עפ"י בדיקת HPV PCR ניתן להשיב

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  8. שלום
    עשיתי את 2 מנות וירוס הפפילומה בכיתה ח (2013)
    כיום אני בת 19 וחצי ורק עכשיו שמתי לב שלא קיבלתי את המנה השלישית.
    האם נדרש לעשות שוב את שלושת החיסונים ? האם הדבר מסוכן ?
    תודה ויום טוב

    שלום,
    אין צורך בזריקה שלישית.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  9. שלום,
    היו לי מספר קונדילומות קטנות באזור פי הטבעת.
    קיבלתי חיסון וזה פשוט נעלם לאט לאט .
    הבנתי שכל עוד זה נעלם, הסיכון שלי למחלות ממאירות בהכרח לא קיים.
    האם זה נכון או שמא עצם העובדה שבעבר הייתה לי פפילומה אומר בהכרח שאני בקבוצת סיכון?
    בהנחה שאינני מתכוון לקיים יחסי מין תיאורתית לעולם, האם יש איזשהו סיכוי שהפפילומה והקונדילומות יחזרו?
    תודה!

    שלום,
    יש לעבור קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פה לוע עינים ואף ופי טבעת כדי לודא שהגדולים נעלמו ואז לעשות בדיקת HPV PCR לוודא שגם הנגיפים חלפו.
    רק אז ניתן לומר שהבראת.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  10. קונדילומה הגיב:

    שלום ד"ר
    אני בן 30
    לאחרונה שמתי לב למצבור קטנטן של נגעים על איבר המין ושק האשכים
    ביקור אצל רופא העור אישר שזה קונדילומה וביצע טיפול בחנקן ונקבע פגישה נוספת לעוד חודש+קרם גנטמצין פעם ביום.
    רציתי לדעת מה דרך הטיפול המומלצת מכאן ואילך על פי ניסיונך המקצועי לאחר ששבוע אני מקבל תשובות לא ברורות שאין דרך לדעת במדוייק שמדובר בפפילומה מתי איך ולאן להתקדם..
    ביצעתי בדיקות דם לפני יומים+סרולגיה זיהומית
    בדיקןת הדם תקינות המטלוגיה וכדוריות דם לבנות תקינות(האם זה בשורות טובות ? ), לגבי hiv ומחלות מין עדיין לא קיבלתי תשובה..
    אשמח לעזרה והכוונה אחרי ימים לא פשוטים.

    שלום,
    בשלב ראשון קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת פה עינים ואף.
    הטיפול היעיל ביותר הוא לייזר בהכוונה של קולפוסקופ.
    אחרי סילוק כל הנגעים בדיקת HPV PCR עמ לוודא שגם הנגיפים חוסלו.
    ואחרי שגם הנגיפים חוסלו לשיקולך חיסון מאד יעיל

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  11. ureaplasma הגיב:

    שלום ד"ר
    עשיתי בדיקות שגרתיות
    HIV-NEGATINE
    PCR FOR UREAPLASMA UREALYTICUM-NEGATIVE
    PCR FOR MYCOPLASMA HOMINIS -NEGATIVE
    PCR FOR UREAPLASMA PARVUM 28.8 -POSITIVE
    PCR FOR CHLAMYDIA TRACHOMATIS- NEGATIVE
    PCR FOR NEISSERIA GONORRHOEAE- NEGATIVE
    PCR FOR MYCOPLASMA GENITALIUM – NEGATIVE
    PCR FOR TRICHOMONAS VAGINALIS- NEGATIVE

    מה אומרת התשובה החיובית והאם יש צורך לדאוג

    תודה מראש

    שלום,
    הפורום הזה אינו מיועד למחלות אלו
    בכל אופן נמצא אצלך חיידק אוראופלסמה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  12. שלום ד״ר
    שמי דניאל,
    אני מודה שאני מאוד מפחדת מרופאים, אני באה מרקע טבעי, רפואת הרמבם וכו׳.
    התבשר לי שיש לי וירוס הפפילומה מהזן המפחיד ההוא 16.
    עשיתי ביופסה לפני שבוע ואני מחכה לתוצאות.
    אני מאוד מפוחדת. המחשבה שאולי אצטרך לעשות ניתוח או שנגעים סרטניים גדלים בתוכי מזעזעת אותי, בטח שמדובר באיזור הכי חשוב ומהותי בקיום האישה.
    אני שנים סובלת מכאבי מחזור קשים, יש האומרים אנדומטיריוזיס ואינם הוכיחו זאת. כלומר אין ממצאים פיזים שהתגלו, האבחנה נעשתה על ידי התסמינים.
    אני מרגישה חסרת אונים, אני רוצה לדעת מזה, מה האפשרויות שלי, מה עלול לקרות ובצורה נעימה ומקצועית.
    אני ברגשות מעורבים מול הרפואה הקונבנציונלית שמטפלת בתסמינים ולא בשורש הבעיה מבחינתי. אני לא מחבבת את זה שאין יש לך כסף תוכל לקבל רופא מומחה וטיפול ברמות הכי גבוהות שיש, ואם לא..
    אז לא. תשתוק ותעשה מה שאומרים לך.. וזה אבסורד.

    סליחה על ההפרעה
    אני מקווה שיהיה לך די כוח להבין את מקומי ולהשיב לי.

    תודה!

    שלום,
    יש לחכות לתוצאת הביופסיה כדי להשיב לשאלתך.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  13. פפילומה הגיב:

    אני בת 23 לפני כ 5 חודשים קיימתי יחסי מין עם בחור כעבור שבועיים היה לי תסמינים של אודם , גרד ,כאבים ו חום באיזור הנרתיק ו השפתיים לאחר כמה ימים התסמינים חלפו מעצם ו מאז אני לא מרגישה כלום … לפני כחודש ימים קיימתי יחסי מין עם בחור אחרררררררררר. לפני כשבועיים בלטה לו סוג של יבלת בלשון שלו הייתה מקודם , חשבנו שהדבר יחלוף מעצמו שמנו לב שבימים האחרונים הגודל של היבלת השתנה .לפי מה שקראתי באינטרנט זה סימן של הדבקות בווירוס הפפילומה hpv ו הוא שאל את הרופא ו התשובה היתתה שזה עקב קיום יחסי מין ו הבחור לא קיים יחסי מין עם בחורה אחרתתת חוץ ממני .
    .האם זה נכון מעיד על הדבקות בווירוס ?
    איך אני אוודא שאני כן נשאית ל hpv אם אין לי שום תסמין באיברי המין ? איזה בדיקות אני צריכה לעשות ? ו אם כן מה הטיפול ?
    האם צריך להימנע מקיום יחסי מין בתקופה הזו ו עד מתיי?
    תודה רבה אשמח לתשובה

    שלום,
    זה סימן של הדבקות בווירוס הפפילומה hpv ? = לא בהכרח
    האם זה נכון מעיד על הדבקות בווירוס ? = לא
    איך אני אוודא שאני כן נשאית ל hpv ? = ע"י בדיקת PCR ל HPV
    שאר התשובות אחרי קבלת התוצאה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  14. שלום
    רופאת אאג ראתה נגע פילומה על שקד שמאל והמליצה על ניתוח להסרתו:
    1. האם הוא ניתן להסרה בשיטה שאתה עובד בה ?
    2. האם המצאות נגע מסמנת שהווירוס בהכרח עדיין פעיל ?
    3. האם יש מקרים שנגע עובר מעצמו?
    תודה

    שלום,
    נגע פפילומה אינו קונדילומה וזה לא בתחום שלי.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  15. היי יש לי שנים יבלות באבר מין ואני מטפל באופן אישי בהצלחה ,אבל זה לא נעלם וחוזר מדי חודש חודשיים, כמו כן התגלה לי סרטן מעי הגס ( 7 סמ מפי הטבעת) עברתי ניתוח להסרה וכרגע אני בטיפולי כימו , יש לי תחושה שהסרטן נגרם מהיבלות ,יש לציין שאני בן 48 סטרייט לחלוטין , רציתי לדעת עם יש טיפול למגר את התופעה הזו באבר המין שלי ובנוסף במעי,אני אשמח לתשובה מהירה , תודה רבה.

    שלום,
    יש קשר בין הסרטן שציינת לבין HPV.
    יש על מה לדבר והשיחה אינה קצרה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  16. שלום רב,

    שמי אבי, היום אובחנתי ע"י תצפית של רופא עור כחולה פפילומה, אני חושב שנדבקתי לפני מספר שנים, אך היבלות שיצאו הם מעטות במספר ואינם הפריעו לי עד היום כך שחשבתי שמדובר בנקודות שומן או משהו דומה. ברגע של סקרנות נכנסתי לאינטרנט והבנתי את הדימיון. אני אמור להגיע לארץ בקרוב מאוד (מתגורר באפריקה כרגע) וכמובן אקבע אצלך תור. הרופא עור שאבחן אותי המליץ לי על שימוש בשני תרופות בטענה כי הם אמורות לפתור את הבעיה, כמדומני שהתרופות הן בעל אופי אנטיוביוטי. אשמח לעצתך באם להשתמש בהם לפני ההגעה אליך. שם התרופות הם:
    amoxicilina/acido clavulánico aristo
    Doxiciclina Normon

    כמו כן בגלל אופי עבודתי אני אאלץ לשוב לאפריקה כשלושה שבועות מרגע הגעתי לארץ, הרופא שאבחן אותי לא ידע לומר לי איזה זן יש לי (כל הבדיקה היתה ויזואלית על ידיו) האם ניתן לבצע בדיקת PVC אצלך בקליניקה על מנת להבין איזה זן יש לי ולאשר את האנליזה שלו, ובמידה ובדובר בפרק זמן כזה קצר(שלושה שבועות בארץ) האם ניתן לטפל בצורה אפקטיבית הכוללת בדיקה שלאחר ביצוע הלייזר כדי לוודא הכחדה ואף חיסונים.

    אני מתנצל על השאלות הרבות, ומקווה שנתראה בקרוב.
    המון תודה, אבי.

    שלום,
    amoxicilina/acido clavulánico aristo
    Doxiciclina Normon
    לתרופות אלו אין קשר ושום השפעה על קונדילומה.
    ניתן אצלי לעבור הן קולפוסקופיה, הן HPV PCR והן טיפול בלייזר המונחה ע"י קולפוסקופ עד החלמה מלאה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  17. אני בת 16 ויש לי פצעים בולטים בטוסיק כבר הרבה זמן (לא בדיוק יודעת כמה, יותר משלושה חודשים) ורופאת העור איבחנה את זה כקונדילומה.
    רציתי לשאול כמה שאלות
    האם זו מחלה שאני אשאר לכל החיים?
    האם היא יכולה להיגרם גם אם לא ביצעתי יחסי מין בכלל או מגע מיני עם מישהו?
    האם היא יכולה להיגרם מאוננות?
    האם זה מתפשט?
    האם זה עלול לגרום למחלות אחרות (מחלות מין אחרות, סרטן וכו) ולכך שלא אוכל לקיים יחסי מין אי פעם?
    עומדים לצרוב לי את הפצעים אבל אני רוצה להבין מה הסכנות

    שלום,
    האם זו מחלה שאני אשאר לכל החיים?= בטיפול נכון – לא
    האם היא יכולה להיגרם גם אם לא ביצעתי יחסי מין בכלל או מגע מיני עם מישהו?= אפשרי
    האם היא יכולה להיגרם מאוננות?= לא
    האם זה מתפשט?= אפשרי
    האם זה עלול לגרום למחלות אחרות (מחלות מין אחרות, סרטן וכו)?= אפשרי
    ולכך שלא אוכל לקיים יחסי מין אי פעם?= לא
    עומדים לצרוב לי את הפצעים אבל אני רוצה להבין מה הסכנות?= אני בטוח שהרופא יסביר לך

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  18. פפילומה הגיב:

    שלום ד״ר, נעים מאוד שמי ליהי. לפני שנתיים היה לי את היבלות קונדילומה בפי הטבעת גילו נגע טרום המחלה c3 ועשו לי ניתוח לולאה חשמלית, לאחר שנה כשעשיתי ביקורת מצאו שיש נגע שוב c2 וניקו לי את זה שוב, עכשיו לאחר שעברו שלושה חודשים אני רואה באיבר במקום חיצוני שוב יבלת קטנה, אני כרגע נמצאת בחו״ל ואחזור ביום שלישי האם אני צריכה להיות מודאגת מכמה ימים שזה יתפשט?
    בנוסף ד״ר אני מבינה שאתה מומחה בתחום הייתי רוצה להיות מטופלת אצלך בהקדם. האם המרפאה שלך היא פרטית ויש אפשרות להגיע בהקדם האפשרי?
    תודה לך

    שלום,
    האם אני צריכה להיות מודאגת מכמה ימים שזה יתפשט?= אין לדעת אבל כמה ימים לא נראה לי בעיה
    בנוסף ד״ר אני מבינה שאתה מומחה בתחום הייתי רוצה להיות מטופלת אצלך בהקדם. האם המרפאה שלך היא פרטית ויש אפשרות להגיע בהקדם האפשרי? תתקשרי ותקבלי תור לאותו יום.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  19. האם ישנו סיכוי להעלמות מוחלטת לאחר טיפול בלייזר?
    אין סיכוי שיחזרו היבלות?

    שלום,
    האם ישנו סיכוי להעלמות מוחלטת לאחר טיפול בלייזר?=כן

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  20. שלום וברכה.
    לפני שנה בערך גיליתי שיש לי וירוס פפילומה וקונדילומות באיבר מים. עשיתי ניתוח קוניזציה ולייזר להסרת היבלות. אם לא הכול הוסר לצערי. כל התהליך הזה לוקח המון זמן. אני רוצה להיכנס להריון ואני לא יכולה הרופא המטפל לא מסביר לי בדיוק את המשך הטיפול ומה הולך להיות בהמשך.
    השאלה שלי אם עדין יש לי את הוירוס אחרי הניתוח אני לא יוכל להיכנס להריון? האם זה מסוכן להיות בהריון עם פפילומה האם זה מסוכן לעובר?
    ועוד שאלה המרפאה שלכם עובדת עם הקופות חולים?

    שלום,
    הנושא דורש הסבר ממושך שאינו מתאים לתשובה באינטרנט
    קופ"ח= לא

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  21. HPV 16 הגיב:

    שלום אני נושאת את הוירוס HPV16 מזה 8 שנים הPCR שלי יוצא חיובי.לפני 15 שנה עברתי לייזר בעקבות CNI ומאז שאני במעקב כל חצי שנה בפאפס ובקולפוסקופיה.וכל התוצאות תקינות.כבר כמה שנים שלא שלחו ביופסיה כי הרופא ראה שכל בסדר.
    היום הוא יתקשר ואמר שמכיוון ש8 שנים הPCR יוצא חיובי בכל זאת רוצה לעשות שוב קולפוסקופיה ולקחת ביופסיה.
    אף פעם לא בדקו אותי בפי הטבעת , פה לוע…ועכשיו אני רואה שיש לזה גם חשיבות רבה.בנוסף מי זה כבר שנתיים שמידי פעם יש לי פצע או בנרתיק או בפי הטבעת.הכאב הוא ממש לא נעים, בדרך כלל מטפלת בסובירקס ותוך כמה ימים הולך.
    יש לי כמה שאלות אני ממש בלחץ:
    1- האם הפצעים האלה, הם היבלות שאתם אומרים שיוצאים בעקבות הוירוס.
    2-האם אני חייבת לעבור בדיקה של הוירוס בכל המקומות הרלוונטיות בגוף.
    3- האם זה שהוירוס לא הולך זה סימן לא טוב, למרות שהכל יוצא תקין?
    4-מה עלי לעשות כרגע, אני רוצה כמה שיותר מהר לטפל בהכל.
    5-האם יש טיפול להוציא אותו.
    חשוב לציין שאני נשואה מיזה 19 שנה, האם בעלי גם צריך לעבור בדיקה?
    תודה רבה

    שלום,
    1- האם הפצעים האלה, הם היבלות שאתם אומרים שיוצאים בעקבות הוירוס.= אין לדעת ללא בדיקה
    2-האם אני חייבת לעבור בדיקה של הוירוס בכל המקומות הרלוונטיות בגוף.= כן , אם את רוצה לדעת אם את נושאת את הנגיפים
    3- האם זה שהוירוס לא הולך זה סימן לא טוב, למרות שהכל יוצא תקין?= אין פה ענין של סימנים
    4-מה עלי לעשות כרגע, אני רוצה כמה שיותר מהר לטפל בהכל.= קולפוסקופיה מקיפה לכל אברי המין, פי הטבעת, פה לוע אף ועינים
    5-האם יש טיפול להוציא אותו.= להוציא את מה?
    חשוב לציין שאני נשואה מיזה 19 שנה, האם בעלי גם צריך לעבור בדיקה? = HPV PCR

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  22. שלום. היו לי קונדילומות בכוס, בשפתי הכוס, וגם בצוואר הרחם. (ראו את זה בבדיקה קולפוסקופית).
    כשהגעתי לטיפול בלייזר נמצא כי הקונדילומות עברו לבד, שכנראה המערכת החיסונית שלי התגברה על זה, הרופא עשה לי בכל זאת טיפול בלייזר, ליתר בטחון ולאחר כמה חודשים הגעתי לבדיקה וזה לא חזר. האם זה אומר שהוירוס גם התנדף? אני מוכרחה לעשות בדיקת pcr לhpv בכל אופן?
    תודה מראש.

    שלום,
    רק בדיקת PCR ל HPV תיתן לך את התשובה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  23. חזרתי לארץ לאחרונה מארה״ב. אובחנו לי ברקטום HSIL והייתי מעוניין לקבוע תור לטיפול. יש לי ביטוח בריאות פרטי.

    אשמח אם תוכלו לחזור אלי.
    אלעד.

    שלום,
    תוכל להתקשר אלינו 03-6956867

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  24. אהלן,

    חברה שלי גרמניה אבל היא לא רוצה להבדק במרפאה שלך כשהיא מגיעה לביקור של חודש בסוף אוג׳ עד סוף ספט׳. היא לא סומכת על הרופאים פה, במיוחד אחרי שכולם אכזבו אותה בדרך שבה מתייחסים לנושא הזה כאן. האם היא תוכל להבדק אצלך? מה בדיוק צריך לעשות? תודה.

    שלום,
    היא תוכל להתקשר למזכירה ולתאם תור 03-6956867

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  25. שלום רב,

    חברה שלי נדבקה ממני בקונדילומה. גילינו את זה אחרי שהופיעו לה פצעים באיבר המין. היא הלכה לרופאה שלה, שנתנה לה מרשם לקרם שעליה למרוח מספר פעמים עד העלמות הפצעים, אבל היא שמה לב שהופיעו לה עוד שניים אפילו. היא מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות ואיך לפתור את זה. היא גם חוששת שלא נוכל לעשות סקס יותר לעולם. מה אומרים לה? איך אפשר לפתור את הנושא הזה? בתודה רבה, תום.

    שלום,
    אפשר לפתור את זה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    036956867

  26. לפני יותר משנה אובחנתי בקונדילומה בעקבות יבלות שיצאו באיזור איבר המין, ישר טופלתי בלייזר שהוריד הכל ומאז זה לא חזר.
    לצערי בבית החולים בו טופלתי לא ענו לי כמו שצריך על השאלות האם אני עדיין יכולה להדביק או האם הקונדילומה עוברת ולא תחזור יותר או שזה נשאר בגוף ויכול תמיד להתפרץ ולדבק
    מציינת שביצעתי כבר שתי בדיקות PAP שהיו תקינות

    שלום,
    אם בדיקת pcr ל hpv תקינה אז זה אומר שאינך נושאת את הנגיפים.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  27. האם מטפלים גם ב – sebacous cyst ? שהן דומות לקונדילומה

    שלום,
    נא פנה לרופא עור.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  28. hpv HR הגיב:

    תוצאות הפאפ כבר שנה חוזרות לא רגילות , ובשנ הקולפוסקופיות האחרונות הממצאים מראים LSIL.
    הרופא המלץ לי על תחילת נטילת כדורי ISOPRONASINE
    לא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט בעברית, ומעט מאוד באנגלית.
    האם זה טיפול מקובל והאם ישנם אחוזי הצלחה ?

    תודה
    קארין

    שלום,
    איני מכיר טיפול זה

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  29. לביתי בת ה-19 יש יבלות רבות באיבר המין גם פנימיות וגם חיצוניות
    מה הטיפול הטוב ביותר ואיפה מומלץ לעבור אותו?

    שלום,
    היעיל ביותר מהנסיון שלי של למעלה מ 40 שנה – טיפול בלייזר דיגיטלי בהכוונה של קולפוסקופ.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  30. שלום,
    רציתי לברר בקשר לחיסונים המומלצים לגברים הומוסקסואלים. לפי מה שראיתי, החיסונים המומלצים הינם כנגד הפטיטיס A, הפטיטיס B וHPV.

    רציתי לשאול מספר שאלות :
    1. האם ניתן לעשות דרככם את החיסונים? [בעיקר HPV]
    2. בקופות החולים מצויינת הגבלת גיל – עד 26. במידה ואני מעבר לגיל זה , האם ישנה אפשרות לעשות את החיסונים [שלא דרך הקופה]?
    3. מה המחיר?
    4. האם ישנה אפשרות לעשות את החיסונים באופן אנונימי?
    5. האם ישנם חיסונים מומלצים אחרים?
    תודה

    שלום,
    אנחנו לא עוסקים בחיסונים.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  31. HPV הגיב:

    היי, אני בת 22 וגרה כרגע בחול. לפני כשנה קיבלתי טלפון מהרופא והוא אמר לי שיש לי שינויים בתאים בבדיקת הפאפ. כעת שנה עברה ולאחר בדיקה חצי שנתית, יש עדיין שינויים בתאים. LSIL
    הרופאה אמרה לי שנקבל את התוצאות אנחנו נדון בנושא של ההסרה של התאים. השאלה שלי היא האם זה נחוץ? הבנתי שבארץ עד גיל 25 לא בודקים לרוב ולא מאבחנים. יש צורך למהר ולהסיר את התאים או שניתן להמתין ולראות אם הגוף מצליח להתגבר?

    שלום,
    השאלה שלי היא האם זה נחוץ? = שלב 1 עושים קולפוסקופיה ואז מחליטים לגבי לקיחת ביופסיה

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  32. נגיפים הגיב:

    היי דר בוקר טוב.

    לפני כשנה וחצי הופיע לי הוירוס בפעם הראשונה מאז אני מטפל בזה לסירוגין כל פעם שזה צץ פעם חנקן פעם משחה ונכון להיום זה רק גדל והתפשט על הכל האזור וכלום לא עוזר לא חנקן ולא משחה יש לזה טיפול סופי ??
    בת זוגי בהריון ונכון להיום הופיע גם אצלה הבוקר נורא חוששים מזה אנחנו חודשיים לפני חתונה ..
    נשמח לקבל תשובה חיובית על טיפול סופי ולתאם פגישה אנחנו מהצפון הרחוק .. תודה ויום טוב

    שלום,
    יש לזה טיפול סופי ?? = כן

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  33. פפילומה הגיב:

    שלום

    אני אחרי קוניזציה בשל cin3 שוליים יצאו מעורבים
    פאפ של דצמבר יצא hsil בוצע שוב קולפוסקופיה וביופסיה מ2 איזורים ואפילו גרד של דגימה
    הרופא אמר כי הביופפסיה תקינה בדיקת זנים הראתה 16,18
    לאחרונה התחלתי לחוות גרד באיזור הרופא נשים לא רואה כלום אך זה בא והולך ( בעיקר בא)
    האם ייתכן שזה כתוצאה מהפפילומה?
    האם יכול להיות שזה הפך בנוסף לקונדילומה?
    בעלי מעולם לא נדבק (הרופא אמר שאין צורך) ייתכן שהוא מדביק אותי כל פעם?
    נוסף לכל אני בטיפולי פוריות (הפריות) האם יש לזה השפעה?

    שלום,
    לאחרונה התחלתי לחוות גרד באיזור הרופא נשים לא רואה כלום אך זה בא והולך ( בעיקר בא)
    האם ייתכן שזה כתוצאה מהפפילומה?= ראוי לעקוב בקולפוסקופיה תקופתית
    האם יכול להיות שזה הפך בנוסף לקונדילומה?= אפשרי
    בעלי מעולם לא נדבק (הרופא אמר שאין צורך) ייתכן שהוא מדביק אותי כל פעם?= יתכן
    נוסף לכל אני בטיפולי פוריות (הפריות) האם יש לזה השפעה?= לא

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  34. יצאו לי שני נקודות שחורות על איבר המין… רואים אותן בעיקר שהוא זקוף… מה הסיבה לכך?

    שלום,
    לצורך אבחון יש לעשות קולפוסקופיה.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  35. שלום, לפני מספר ימים רופאת העור שלי אבחנה אצלי קונדילומה. הקונדילומה אצלי מופיעה בצורת יבלות קטנטנות שפרוסות על כל איבר המין. התחלתי להשתמש בקרם פרימוד (כמו אלדרה) לפי המלצתה. הבעיה שהקרם מגיע בשקיות קטנות, ובכל שימוש אני לא מצליחה לכסות עם המשחה את כל החבילות. ככה שיוצא מצב שרק על חלק מהאזורים יש את המשחה. מה לעשות? מותר להשתמש בשתי שקיות כל פעם?

    שלום,
    איני משתמש באלדרה כבר שנים.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  36. ד"ר שלום,
    לפני כחודשיים ביצעתי בדיקת פאפ כשהתוצאות היו ASCUS. לפני מספר ימים אבחנו אצלי וירוס הפפילומה – זן 51.
    ביצעתי בדיקת קולפוסקופיה כאשר הבדיקות חזרו ללא ממצאים פתולוגיים והומלץ על בדיקה חוזרת בעוד שנה, וכי כרגע אין מה לעשות..
    אני נשואה ונמצאת עם בעלי 3 שנים, לא השתמשנו באמצעי מניעה (קונדום) אף פעם. האם הוא גם צריך להיבדק?
    בנוסף, אנו רוצים מאוד להיכנס להריון בקרוב. האם זה כדאי? היות וייתכן שהמצב ייצור מעגל סגור של הדבקה אחד את השני..
    האם יש טיפול למצב בו אני נמצאת?
    אודה לעזרתך.

    שלום,
    ביצעתי בדיקת קולפוסקופיה- האם לקחו ביופסיה מהצואר?
    האם הוא גם צריך להיבדק?= בדיקת PCR ל HPV
    ייתכן שהמצב ייצור מעגל סגור של הדבקה אחד את השני..= נכון

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  37. בדיקת pcr הגיב:

    האם ניתן לעשות את הבדיקה דרך קופת החולים?
    מה הפרוצדורה?

    שלום,
    למה לא?
    איני מכיר את הנהלים בקופח.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר

  38. שלום, ידיד שלי קיים יחסים עם קונדום עם בחורה שהיה לה פפילומה והוא מעוניין לברר האם הוא נדבק בוירוס. האם יש בדיקת דם או בדיקה אחרת לזיהוי אם נדבק?
    הבנתי שיש בדיקת PCR – האם גם גברים יכולים להבדק? אם כן איכן ניתן להבדק?

    שלום,
    הבנתי שיש בדיקת PCR – האם גם גברים יכולים להבדק? = כמובן שכן
    אם כן איכן ניתן להבדק?= במקומות שונים כולל אצלנו.

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר
    03-6956867

  39. שלום אני מבקשת לדעת אם אפשר לקבל טיפול בקונדולימה בבאר שבע , או שאני צריכה להגיע לתל אביב. בכל מקרה מה הצעד הבא שאני צריכה לעשות. להביא הפנייה מהרופא ? ענת

    שלום,
    פשוט להתקשר אלינו
    03-6956867

    בברכה,
    ד"ר שרגא וקסלר